Menukaart

Welkom in ons restaurant!
Wilt u alvast een keuze maken uit ons assortiment? Dan vindt u hier onze restaurant-menukaart! 

Read the English menu hereDie heerlijke lunch!
Even tussen de middag weg van de zaak of tijdens het winkelen even pauzeren. Een heerlijke break van de dag die lekkere lunch bij Délifrance. Dagelijks verse producten voor u als trouwe klant of juist nieuwe bezoeker vers bereid met het heerlijkste beleg. Een ambachtelijke salade of die heerlijke oude kaas met mosterd het kan allemaal. Waarom twijfelt u nog, kom gezellig bij ons langs! 
 

Belegde Baguettes
Of het nu gaat om oud Hollandse kaas of een luxe salade. Wij beleggen onze vers afgebakken Franse baguettes en andere broodsoorten zoals croissants en bucherons met allerhande belegsoorten. Délifrance Alkmaar heeft o.a. de Club Sandwich heerlijk zacht brood Pain Polaire met kipfilet, tonijnsalade, beenham en salami of eiersalade, allen met luxe sla, tomaat, komkommer en gekookt ei.

Provencettes
Een provencette is de Franse variant van de tosti. Deze Franse variant wordt belegd op een stokbrood met Provençaalse kruiden. Het beleg is rijkelijk en vers. Kies bijvoorbeeld voor de provencette Bombay met kip, kruidenkaas, tomaat en kerrie.

Maaltijdsalades
Probeer ook eens één van onze verrukkelijke maaltijdsalades. Deze maaltijdsalades worden vers voor u bereid met de beste ingrediënten.

Diverse drankjes (warm/koud)
Daarbij kunt u denken aan vers geperste sappen, smoothies, frisdranken en koffie of thee. Bij Délifrance Alkmaar kunt u heerlijk combineren. 

Hartig & Zoet (viennoiserie & traiteur)
Viennoiserie producten worden voornamelijk tijdens het ontbijt gegeten, maar omdat ze zo gemakkelijk uit de hand te eten zijn, worden ze ook steeds populairder als tussendoortje. Voorbeelden van klassieke viennoiserie zijn de croissant, het chocoladebroodje en rozijnenbroodje.

Ons traiteur assortiment bestaat uit hartig gevulde croissants met bijvoorbeeld kaas of ham-kaas, saucijzenbroodjes en kaasbroodjes.

Soupe Complète
Een complete maaltijd voor iedereen! Een heerlijke kop soep naar keuze met een vers afgebakken pistolet met beenham. Als lekker extraatje een schaaltje eiersalade!